F.A.Q.

Account

Bel direct even naar ons kantoor en een van onze collega’s helpt u graag verder!

Ons telefoonnummer is: 0478-583150

Wanneer u ingelogd bent bij MKS.Tools kunt u via de knop beheer->machtigingen alle machtigingen beheren. In dit menu kunt u alle huidige machtigingen zien en eventueel verwijderen.
Wanneer u een nieuwe machtiging wilt toevoegen kunt u dit doen door op het plusje op de onderste regel te klikken.

Ga via het menu Beheer naar jouw bedrijven. Via de plusknop op de onderste regel kun je een nieuw bedrijf aan maken.

Jaarplan

Dit kan handig zijn voor bedrijven die verschillende capaciteitseenheden hebben. Neem het voorbeeld van een autobedrijf: De omzet uit de werkplaats komt tot stand door het maken van uren terwijl dit bij de verkoop door transacties komt.

Nee, dit is niet mogelijk. Denk daarom goed na wat van toepassing is voor het betreffende bedrijf.

Het nut? Door het invullen van een werkbare dagen kalender weet je precies hoeveel en welke dagen per maand er omzet gerealiseerd wordt. Hierdoor zijn de cijfers in het RVS beter te interpreteren.

Voorbeeld: Door in de werkbare dagen kalender aan te geven dat een bouwbedrijf 3 weken dicht is met de bouwvak kunnen de kosten naar waarheid verdeeld worden over de werkbare dagen. Hierdoor ontstaat er geen vertekend beeld over de maand(en) waarin de bouwvak valt.

Resultaten VolgSysteem

Nee, de kosten dient u zelf te verdelen in het geval van een bedrijf met meerdere business units.

Zorg ervoor dat het jaarplan compleet is. Staat de werkbare dagen kalender aan?

Zorg ervoor dat alle andere gegevens ingevuld zijn.

De kosten die je invult zijn de cumulatieve kosten tot aan de laatste maand waarvoor je het invult. Wanneer je dus in een eerdere maand de kosten verhoogd, dan worden deze kosten in alle opvolgende maanden ook met hetzelfde bedrag verhoogd.