F.A.Q.

Opleiding

Door deelname aan de masterclass ontvangt je 18 PE uren. Een mooie manier om aan de jaarlijkse verplichting te voldoen op een zeer nuttige manier.

Na afloop van de Masterclass: bedrijfsadviseur MKS ontvang je een certificaat van deelname, inclusief een foto moment. Deze kun je vervolgens natuurlijk een mooie plek geven op kantoor of LinkedIn.

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Het is niet voor niets dat de masterclass al jaren met een 8+ beoordeeld is door vak professionals. Tevens is de ervaring dat deelnemers veel vragen hebben over het gebruik van MKS® alvorens ze kunnen starten.

Zeker weten! Na afloop van de cursus heb je genoeg kennis om gelijk aan de slag te gaan met jouw klanten. Tevens kun je gebruik maken van een proefperiode op MKS.Tools en twee dagdelen begeleiding die inbegrepen zijn in de prijs van de masterclass.

Praktijk

Van ZZP-er tot aan een installatiebedrijf 100 man personeel! De MKS methodiek is voor nagenoeg alle bedrijven en zeker voor alle ondernemers zinvol. MKS zorgt ervoor dat jij jouw klanten meer inzicht geeft in hun eigen bedrijf. Of dit nou een ZZP-er is of een directeur met 50 man in dienst, dat maakt niet uit.