MKS academy voor succesvol adviseren

MKS academy helpt accountants en adviseurs verder in het adviseren van MKB ondernemers. Onze trainingen en masterclasses zijn opgezet vanuit de passie voor MKB advies. De Masterclasses en trainingen zijn ontstaan door ervaringen en uitdagingen in de praktijk, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en jaarlijkse praktijk onderzoeken. Onze masterclasses en trainingen dienen 2 doelen namelijk:

  • Méér inzicht, grip, focus, rust en winst voor iedere ondernemer;
  • Meer leuke, doeltreffende en inspirerende advies- en begeleidingstrajecten voor jou als MKB adviseur.

Op dit vlak bieden wij een breed assortiment aan verschillende masterclasses en trainingen aan aansluitend bij jouw behoeften en ambities. Onze opleidingen dragen bij aan meer, laagdrempeliger, praktischer en leuker advieswerk voor jou.

Onze opleidingen

Bekijk hier ons aanbod aan opleidingen en trainingen.

Geïnteresseerd?

Meld je nu aan voor een van onze opleidingen!
Cedeo erkend

“Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria. In ieder geval moet tenminste 80% van de respondenten aangeven ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten. De score wordt exact vastgesteld aan de hand van het Cedeo klanttevredenheidsonderzoek.’’

Vaak gestelde vragen

Jazeker, inclusief indien gewenst een foto moment.

Om je MKS adviseur te kunnen noemen in externe uitingen is dit wel een voorwaarde. Uiteraard kun jij jouw collega’s hierin betrekken. Het is echter een compleet andere manier van denken en werken die niet voor niets al jaren lang door ruim 400 professionals in Nederland en België gewaardeerd wordt met gemiddeld 8+. Uiteraard geldt hierbij hetzelfde als met fietsen en autorijden, je leert het pas echt in de praktijk door het toe te passen.

Zeker weten! Na afloop van de cursus heb je genoeg kennis om direct aan de slag te gaan met jouw klanten. Het wordt zelfs aangeraden om het in de trainingen geleerde daags na de training direct in de praktijk te brengen. In de trainingen is de mogelijkheid om aan een eigen klant casus te werken, het mooiste is om direct de dag na de training, het geleerde tijdens de training bij die klant(en) in de praktijk te brengen.

Ben jij geïnspireerd?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor een van onze opleidingen!